Topo Copy : 'Music For Library : The vinyl release'

zo 18.09.2016

DOK
Splitsing Koopvaardijlaan – Afrikalaan
9000 Gent

Rondsnuisteren in ‘The Shelf Library’ met (live) muziek op de achtergrond. Topo Copy en Cosy Cozy sloegen de handen in elkaar voor een serie muzikale bibliotheekervaringen. Voor elke sessie nodigden ze muzikanten uit die pakweg een uur vanuit een aanpalende ruimte in afzondering aangepaste Library muziek brachten. Deze sessies werden integraal opgenomen.

De plaat verzamelt (non-edited) fragmenten van elke set:
Inne EysermansTémé Tan — IJ (Jürgen De Blonde & Inge van den Kroonenberg) — Jozef DumoulinKapotski

LIMITED EDITION /250
Topo Copy Recordings, september 2016
Met de steun van: SMartBe Vlaanderen & Stad Gent

Je kan de plaat ter plekke beluisteren, kopen en snuisteren in boekjes kan ook.

 


The Shelf Library:

Topo Copy huist een unieke verzameling (fan-)zines, boekjes en ander geprint artwork met inzendngen uit binnen- en buitenland. ‘The Shelf Library’ plaatst deze collectie tegen de muur als een expo, één die je mag aanraken! Donaties en het toevoegen van eigen werk wordt geapprecieerd.
> www.topocopy.org/?page_id=1445

Topo Copy

Topo Copy is een ‘openlab-research-centrum’ rond print, (fan-)zines, papier, kopie, inkt en kunst … met een eigen ‘publishing’ label & een zine-bibliotheek, activiteiten zoals workshops, lezingen, interventies en expo’s. Ze runnen een open atelier met machinerie ter bevordering van creatie met inkt en papier. Topo Copy print ook Riso.

Cosy Cozy

Cosy Cozy is een (dj) duo met als drijfveer goede muziek te brengen in een gezellige atmosfeer. Cosy Cozy draait platen achter elkaar, cureert & organiseert.


*

Merci: DOK, NUCLEO, James Wijnendaele, Olivier Provost, Vloer 0, Jasper Wentzel, KapOw, Louis-Philippe Beauduin, Topo Gonzalez, Dries Deriemaeker, Kelly, Liesbeth, Griet en onze moeders.