Kristof Van Heeschvelde, Klaas Van der Linden, Nicoline Van Stapele, Thierry Mortier en Tessa Groenewoud @ Kunst & Zwalm

za 26.08 - zo 10.09.2017

vertrekpunt: Stella Matutina
Groenstraat 15
9660 Michelbeke (Brakel)

website: www.kunst-en-zwalm.be

Vzw Boem organiseert sinds 1997 Kunst&Zwalm, een tweejaarlijks kunst-event in Zwalm en omgeving. De vzw nodigt kunstenaars uit om een werk te maken of interventies uit te voeren in het landschap en bij de bewoners. Kunst&Zwalm 2017 vindt plaats gedurende drie weekends, van zaterdag 26 augustus tot zondag 10 september. Op deze pagina’s vindt u alle details over deze editie. De meest actuele informatie is te vinden op onze Facebook-pagina.

 

Op het traject van Kunst & Zwalm zijn interventies en werken te zien van meer dan twintig kunstenaars. Van gevestigde waarden tot minder bekende, jongere talenten. Je vindt hun werk in het glooiende Zwalmse landschap, in een molen, een kapel, een café of een kerk.

 

26 en 27 augustus 2017
2 en 3 september 2017
9 en 10 september 2017
Telkens van 13u tot 19u

 

De deelnemende kunstenaars zijn Matthieu Ronsse, Leo Copers, Bert Drieghe, Kristof Van Heeschvelde in samenwerking met Gert Scheerlinck, Charlie De Voet, Chris Rotsaert, Claire Stragier, David Tanghe, Didier Van De Steene, Ella Vandenbussche, Geert Van der Linden, Hyun De Kempe, Inge Decuypere, Jan Leenknegt, Klaas Van der Linden, Marc Galle, Maya Roest, Nicoline Van Stapele, Veerle Michiels, Thijs Van der Linden, Lena Vandenbussche, Thierry Mortier, Steven Galle, Tessa Groenewoud, Jesse Cremers.
Curator: Thijs Van der Linden.