Mario De Brabandere @ CHARIVARI

zo 16.09 - zo 16.12.2018

Pamelekerk
Louise-Mariekaai
9700 Oudenaarde

website: www.charivari.show/nl

Van 16 september tot met 16 december 2018 loopt in de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Pamele in Oudenaarde een tentoonstelling onder de titel CHARIVARI. Het werk van 29 hedendaagse kunstenaars wordt hier samengebracht in een reflectie en antwoord op de Adriaen Brouwer-tentoonstelling in het MOU. Op een (zelf)kritische, humoristische of ontroerende en steeds authentieke manier delen de kunstenaars hun hoogst eigen blik op de wereld, zoals ook Brouwer dat deed in zijn tijd. 

Meer details omtrent de tentoonstelling kan u terugvinden op de website.

CHARIVARI wordt op zaterdag 15 september om 15u feestelijk afgetrapt met een openingsreceptie op het Pamelekerkplein, naast de kerk, aan de oever van de Schelde. De tentoonstelling wordt officieel geopend nadat Brouwer 'himself' op magistrale wijze zijn intrede maakt in de stad.

KUNSTENAARS

Jacques Charlier (BE), Mario De Brabandere (BE), Thierry De Cordier (BE), Jos De Gruyter & Harald Thys (BE), Wim Delvoye (BE), Bram Demunter (BE), Jimmie Durham (US), Jan Fabre (BE), Kati Heck (DE), Gerard Herman (BE), Thomas Lerooy (BE), Emilio López-Menchero (BE), Kris Martin (BE), Pia Maria Martin (DE), Jonathan Meese (JP), Bjarne Melgaard (AU), Navid Nuur (IR), Matthieu Ronsse (BE), Walter Swennen (BE), Karel Thienpont (BE), Dennis Tyfus (BE), Joris Van de Moortel (BE),  Philippe Vandenberg (BE), Jean-Baptist Vandevelde & Jean-Christophe Wallaert (BE), Jan Van Imschoot (BE), Angel Vergara (BE), Miet Warlop (BE)

Beeld
Concept & drawing: Louise Delanghe
Graphic Design: Niek Pladet