Merel Cremers @ P a s s a g e 1

do 11 - za 27.10.2018

blancooo
Bleekhofstraat 4
2000 Antwerpen

website: www.blancooo.be

 

Ergens tussen de Antwerpse zoo en de Zurenborgwijk bevindt zich een nonchalante plek, een locatie met mogelijkheden waar ideeën kunnen rijpen en groeien. Op deze locatie ontstonden 4 woningen met atelier. Om deze plek te kunnen delen evolueerden de woningen tot logies. Mensen gaan van ontdekken, tot ontmoeten, tot verblijven.

Vandaag huist hier blancooo, een draagvlak voor talent. Blancooo biedt zichtbaarheid via twee vitrines, drie logies en deze website.

Af en toe creëert blancooo een initiatief om zowel de objecten als de locatie tastbaar te maken. blancooo is een open huis en is ook steeds benieuwd naar jouw initiatieven.

+++ blancooo presenteert P a s s a g e #01 +++
een eerste P a s s a g e van het onderzoeksproject WHAT WE SHAPE, SHAPES US, in dialoog met object & ruimte.

P a s s a g e #01 toont een gedeeld maakproces in een levende expo; drie gevulde weken met ruimte voor participatie & inbreng. P a s s a g e wil evengoed een ontmoetingsplek zijn en brengt een divers programma; waar een experimenteel diner of een optreden wekelijks te ontdekken valt. Volg het proces verder online.

Verwacht je aan het werk van: Bram Van Breda, Merel Cremers, An-Valerie Vandromme, RuimteVeldWerk, Sofie Van der Linden en Lut Pil, binnen een scenografie van blancooo.