Dolores Bouckaert : : THERE IS NO HAPPY END

zo 02 - zo 30.12.2018

Galerie Jan Dhaese
Ajuinlei 15B
9000 Gent

website: www.facebook.com/events/111903089726621

"There Is No Happy End" is the new exhibition of artist and writer Patrick Conrad whom presents a total of twenty new collages and drawings.

The exhibition also includes artwork of guest artists invited by gallery director Jan Dhaese and gallery Curator Jan Van Woensel; Barbara Bervoets, Dolores Bouckaert, Hedwig Brouckaert, Alexandra Drăgulinescu and Marcel Mariën.

"Patrick Jean Armand Conrad (1945), medeoprichter van de Antwerpse Pink Poets, is in alle opzichten een veelzijdig kunstenaar: dichter, prozaschrijver, tekenaar en cineast. Als regisseur slaagde hij er zelfs in Charlotte Rampling te strikken voor een rol in 'Mascara', vast en zeker een hoogtepunt in zijn carrière. Werd zijn proza vroeger gekenmerkt door een mix van surrealistische en popart-elementen, dan schrijft hij de jongste jaren vooral misdaadliteratuur. 'Diep in december', zijn nieuwe roman noir, refereert aan een regel van de bekende song 'Try to remember'. Een nummer dat op de meest onverwachte momenten in het boek opduikt." (Karel Alleene © Cutting Edge - 29 maart 2018)