illustratie: Edmond Cocquyt - juni 2006

AFZWAAI

za 22.12.2018

Leopoldskazerne Blok E
Kattenberg 4
9000 Gentwebsite: www.facebook.com/events/323977798328845

 
★★★ AFZWAAI ★★★

NUCLEO en DEMOCRAZY nodigen je uit om mee het vertrek uit de Leopoldskazerne te vieren. In het gebouw was plaats voor 13 ateliers voor beeldende kunstenaars en 4 repetitieruimtes voor muzikanten. Vanaf 2019 neemt de Provincie Oost-Vlaanderen zijn intrek in het gebouw.

Maar geen afzwaai zonder groots én gratis FEEST! De deuren openen om 23u. Kom best op tijd: de capaciteit is beperkt en vol = vol

 
★★★ LINE UP ★★★
 
★ NICO JUICE
Nico Juice gooit eender welk genre door de luidsprekers,… psychedelic rock, cosmic disco, raw funk & soul, protohouse, old school hip hop, indietronica, of easygoing sing-alongs…. No rules? No problem!
 
★ LIQUID BROTHER
Liquid brother doorkruist al verschillende decennia het muzikale landschap. Al sinds 1999 zet hij de toon als radiomaker bij urgent.fm.Deze stijlbuiger & kruisbestuiver van grooves & good vibes kookt met funky, jazzy, afro én clubby beats.
 
★ DJ SLAMMY
Wie zijn gestel graag uit de kom swingt op stevige rock 'n roll, punk, dub, electronica en zo ongeveer alles wat goed is, is bij Dj Slammy aan het juiste adres.
 
★ COSY COZY
DJ-collectief en kinderen aan huis op DOK, met als drijfveer goede muziek te brengen in een gezellige atmosfeer. Denk aan p(l)akkende deuntjes, trillende vocals en een pure, sappige bas.
 
 
Volg dit evenement ook via Facebook