mentormentor - 5-DAY masterclass Laura El-Tantawy

di 27 - za 31.08.2019

BLANCO
Coupure Rechts 308
9000 Gent

website: www.mentormentor.be/masterclass

5-DAY masterclass Laura El-Tantawy
27-31 aug, 2019

DEADLINE TO APPLY 31 MAY 2019
www.mentormentor.be/masterclass/lauraeltantawy

“It’s Personal” is een visueel laboratorium waarin je onderzoekt wat jouw persoonlijke en emotionele drijfveer is als fotograaf. Door een sterke selectie te maken en naar de samenhang tussen je beelden te zoeken, scherp je je vermogen aan om je met beelden uit te drukken.

We verkennen de vijf dagen van de masterclass “het persoonlijke” en wat het betekent in de context van fotografie. “Persoonlijk” kent vele interpretaties. In deze masterclass begeleidt Laura je bij het vinden van je eigen betekenis. Verwacht te verdwalen en te verdwijnen – dit is een van de meest opwindende stadia van het proces. Laura begeleidt je bij het editen om tot een visueel aantrekkelijke en emotioneel coherente reeks beelden te komen. De masterclass sluit af met een publieke screening van de resultaten.

De masterclass richt zich tot fotografen of studenten die zelfstandig kunnen werken en ervaring hebben met het medium fotografie.De voertaal is Nederlands en Engels.


mentormentor geeft één student of recent afgestudeerde fotograaf de kans deel te nemen aan de masterclass met 50% korting.

Programma, praktische informatie en aanmelden:
www.mentormentor.be/masterclass