BLANCO Landschap is Jager

vr 21 - do 27.08.2020

BLANCO
Coupure Rechts 308
9000 Gent

14u00 - 19u00

Landschap is Jager
Simon Debbaut werkte onder begeleiding van Stephan Vanfleteren en Bart Koubaa aan een kortfilm die de naam Landschap is Jager draagt.
Het is een 16-minuten durende film over een landschap van angst, met verwijzingen naar geschiedenis en menselijk gedrag in lastige tijden.
Heel toevallig is dat nu net een actueel thema.

Onder dezelfde titel toont Simon Debbaut ook foto's. Om het geheel nog rijker te maken toont ook Laura Brusselaers, illustrator, drukken van houtsnedes. Laura is de maker van mijn filmposter, hieronder bijgevoegd.
Dit alles kan u komen bekijken van 21 tot en met 27 augustus in BLANCO, Coupure Rechts 308, 9000 Gent, steeds van 14-19u.

Veiligheidsvoorschriften
Er is helaas geen opening of finissage. Mondmaskers en afstand houden zijn verplicht in het gebouw. Gelukkig is de zaal groot genoeg en kan u zonder zorgen door de ruime expo.
Wel laten we maar twaalf bezoekers tegelijk binnen. Daarom bied ik vrijblijvend gezinnen of bubbels aan op afspraak te komen, zodat er geen oponthoud is aan de deur.
Dat kan dezelfde dagen steeds van 10-14u. Een mailtje volstaat.


Artprint
De tentoonstelling is volledig gratis. Steunen kan echter vrijblijvend door een artprint te kopen. In samenwerking met BLANCO en Topo Copy maakten we een prachtige artprint (poster zonder tekst).
Die 90 genummerde en gesigneerde exemplaren worden aan €20,00/stuk verkocht. Deze winst dekt zowel voor Laura als mij de kosten.