Marie-Laure Delaby en Juan Duque: Summercamp Electrified 2010

do 17 - zo 27.06.2010

Timelab
Sint Pietersnieuwstraat 21
9000 Gent

auteur: Marie-Laure Delaby

website: Marie-Laure Delaby" target="_blank">Marie-Laure Delaby

Marie-Laure Delaby presenteert op 26 juni "extension located" (luminous sound painting), een project in samenwerking met kunstenaar Jari Suominen (Helsinki).
Juan Duque (CO) gaat als urbanist op zoek naar de leegtes die ontstaan waar waterwegen en verkeersaders in de stedelijke structuur samenkomen. Hij doet voorstellen om deze vergeten ruimtes in de stad (her)activeren.

De tweede editie van Summercamp Electrified vindt plaats van 17 tot 27 juni 2010. Eén keer per jaar brengt timelab internationale en lokale kunstenaars samen in het lab en in de stad. Een ontmoeting die artistieke uitwisseling stimuleert en die nazindert in de werking achteraf. Belangrijke fundamenten van de summercamp Electrified zijn openheid en kruisbestuiving. timelab gaat op zoek naar kunstenaars met originele ideeën en een avontuurlijke geest.

De stad vormt ook dit jaar de habitat en de constante, de letterlijke common ground voor het hele project. In de volgende nieuwsbrief stellen we de deelnemers van Summercamp Electrified 2010 voor. Voor meer info en sfeer over de voorbij editie: Summercamp 2009


Summercamp Electrified is een samenwerking met Vooruit en wordt ondersteund door Transdigital.