Nicoline van Stapele @ ERROR #21: SHAME! (Hide & Show)

za 16 - zo 17.11.2013

ERROR ONE
een zwervend initiatief voor hedendaagse beeldende kunst
Antwerpen

www.errorone.be


In het kader van de lopende tentoonstelling SHAME! ( Hide & Show) dit najaar stelt ERROR ONE in samenwerking met de Pianofabriek een weekend lang een grote ruimte, Zabriskie Point, ter beschikking aan kunstenaars die een eigen visie ontwikkelden op het thema SHAME! (Hide & Show). In opvolging van een open call selecteerde de jury, bestaande uit Cel Crabeels, Pieter Vermeulen en Ria Van Landeghem, werk van 20 kunstenaars: 

Andy Wauman, Annelies Slabbynck, Ann Willemen, Cel Crabeels & Douglas Park, Christophe Malfliet, Dirk Leroux, Iffy Tillieu, Isabelle Geeroms, Isabelle Vanassche, Joke Raes, Kathelijne Adriaensen, Laurence Plumier, Liesje De Laet, Maito Firmino, Nicoline van Stapele, Rita Alaoui, Samantha Rees & Manuel Padding, Sam Eggermont, Thomas Bogaert, Yiannis Papadopoulos. 

De lopende tentoonstelling SHAME! (Hide & Show) zal tegelijkertijd open zijn tijdens het Event en brengt nog eens 20 kunstenaars samen: Marie Julia Bollansée, Sara Bomans, Maxime Christiaensen, Cel Crabeels, Sanne De Wolf, Maria Gabriëlle, Filip Gilissen, Ermias Kifleyesus, Georgia Kokot, Adam Leech, Hubert Marécaille, Michèle Matyn, Femmy Otten, Lieven Paelinck, Douglas Park, Karl Philips, Adrien Tirtiaux, Joris Van de Moortel, Ester Vannuten, Lieve Van Stappen

Alles te samen zal er in het weekend van 16 en 17 november in de Pianofabriek werk te zien zijn van 40 kunstenaars. De werken zijn te bekijken zowel in de tentoonstellingsruimte, als op de binnenplaats, bij het onthaal in het auditorium en in de traphal. De werken van het Event zijn gegroepeerd rond zaal Zabriskie Point. Er is vrije toegang.