IK HUUR EEN ATELIER

PRODUCTIEFACILITEITEN LUCA ARTS

werkplaats_afgiettechnieken werkplaats_audio werkplaats_fotografie werkplaats_glas werkplaats_grafiek werkplaats_hout werkplaats_keramiek werkplaats_metaal werkplaats_textiel werkplaats_zeefdruk

In 2010 sloot NUCLEO een samenwerkingsovereenkomst met LUCA Arts Gent voor het gebruik van een aantal werkplaatsen. Sindsdien kan je als huurder van NUCLEO gebruik maken van de productieateliers van de school, mits beschikbaarheid van de ruimte en de werkplaatsbegeleider. Het betreft de werkplaatsen audio, hout, metaal, afgiettechnieken, fotografie, glas, grafiek, keramiek, textiel en zeefdruk. Het gebruik is gratis, enkel materiaal en verbruik wordt in rekening gebracht.
Mail voor een aanvraag tot gebruik naar Marjoleine.


Hier vind je een voorbeeld van het gebruikscontract van de productieateliers.PROJECTRUIMTES LINDENLEI

projectruimte projectruimte projectruimte projectruimte projectruimte projectruimte projectruimte projectruimte

In het ateliergebouw op de Lindenlei beschikt NUCLEO over 700m2 projectruimte. Deze ruimte kan dienst doen als tentoonstellingsruimte, voor proefopstellingen of als fotostudio. Zowel jullie, kunstenaars van NUCLEO, als externen kunnen gebruik maken van de ruimte. De ruimte wordt enkel als geheel verhuurd. Je betaalt hiervoor een kleine vergoeding die contractueel vastgelegd wordt, en oploopt naargelang het project en de duur van gebruik.

De ruimtes zijn verhuurd tot het einde van 2019. We zullen tijdelijk geen nieuwe aanvragen behandelen. 

Download hier de infofiche en huisregels 'projectruimtes'.ENGAGEMENTSVERKLARING GREENTRACK

NUCLEO onderschreef samen met vele andere Gentse culturele actoren de engagementsverklaring van Greentrack, het transitienetwerk voor de kunsten in Gent. We tekenden het Greentrack-charter en stelden een actieplan op. Dit stipuleert het hebben van aandacht voor ecologie in ieder aspect van onze werking, de sensibilisering van onze residerende kunstenaars om hieraan mee te werken en het uitvoeren van speciefieke ingrepen op vlak van energiebesparing in de gebouwen. Deze actiepunten maken inherent deel uit van onze werking.

Download hier de engagementsverklaring in PDF