NAR Editie nr. 1 — launch

za 24.10.2020

Stadhuissteeg 5, 9000 Gent

 

NAR Magazine stelt haar eerste uitgave met trots voor. 

De NAR in ons nodigt jullie uit in de tot ‘Lazy River NAR Club’ omgedoopte exporuimte in het centrum van Gent. Deze zal te bezichtigen zijn doorheen de namiddag/avond van 14-20u, en zal werken omvatten aansluiten bij de artikels in het magazine, gaande van illustratief werk tot videowerk die in het verlengde liggen van teksten in het magazine.


✦ “NAR is jong. NAR gaat nog veel moeten leren. NAR gaat van pennen veranderen, NAR gaat kritiek krijgen en daarnaar luisteren. NAR gaat botsen en naar de botsing luisteren. NAR gaat beschouwen, in acht houdende op welke stoel men zat. NAR gaat illustreren en vlekken maken. NAR gaat die vlekken niet ontken- nen. NAR zal een luisterend brein zijn.” (Sixtine Bérard)✦ NAR Editie nr. 1 werd gemaakt op 150 exemplaren, telt 98 pagina's met bijdrages van: Sixtine Bérard, Madeline Olmer, Maartje Claes, Vincent Crabbe, Sven Van Den Bossche, Dries Verhaegen, Dries Van De Velde, Casper Burghgraeve, Benjamin De Roover, Ewoud Goethals, Loes Vanneste, Nina-joy Thielemans, Jolien Van Dijk, Mathis Bergez, Antje Buelens, Sjef Cocriamont, Emiel Vandekerckhove en Elia Claessen. Het geheel werd vormgegeven door Otis Verhoeve.


✦ NAR Editie nr. 1 zal natuurlijk ook te verkrijgen zijn op het event en dat vanaf een startbedrag van 10€ — een extra vrije bijdrage mag — betalen kan met Payconic en cash. Reserveren kan hier >> https://forms.gle/dDQMi14uR3XrR96i9

​ ​ ​ ​ BLANCO, Lazy River NAR Club​
​ ​ ​ ​ Stadhuissteeg 5, 9000 Gent​
​ ​ ​ ​ 24/10 — open: 14-20u


* NAR Editie nr. 1 kwam tot stand dankzij hulp van Alles Kan, Topo Copy en Ryhove.


----

CORONA MAATREGELEN

• er worden max.15 bezoekers tegelijk binnengelaten
• hou minstens 1,5 meter afstand van elkaar
• volg de instructies en de aangegeven looprichting
• gebruik de ontsmettende handgel aan de inkom
• het gebruik van mondmaskers is verplicht
• naam en contactgegevens worden geregistreerd
• er wordt geen drank geserveerd

|