Vacature deeltijds technisch medewerker

NUCLEO zoekt een gemotiveerde nieuwe collega! We zoeken iemand die communicatief is met een hands-on mentaliteit & zich minstens een halve dag per week kan vrijmaken. Lees hier meer over de vacature.

NUCLEO

Atelierorganisatie NUCLEO creëert ruimte voor de ontwikkeling van de artistieke praktijk van professionele beeldend kunstenaars.

Met een geïntegreerd en domeinoverschrijdend atelier- en kunstenaarsbeleid draagt NUCLEO actief bij aan de versterking van de biotoop van het beeldend kunstenveld.

NUCLEO focust in haar atelierwerking op het aanbieden van kwaliteitsvolle en betaalbare atelierruimtes in tijdelijk leegstaande panden aan momenteel 170 kunstenaars verspreid in (groot) Gent. 

 

WIJ

We zijn een klein en dynamisch team die voor de Gentse beeldende kunstenaar het verschil wil maken. We zijn momenteel op zoek naar een nieuwe collega die zijn/haar schouders wil zetten onder het beheer en onderhoud van de ateliergebouwen.

 

DE UITDAGING

Variatie en veelzijdigheid omschrijven het best de uitdaging die we voor je klaar hebben.

Je zorgt ervoor dat de ateliergebouwen optimaal beheerd en onderhouden worden. Je coördineert gebouwtechnische problemen van de vaststelling van defecten tot oplossing, en zorgt er zo mee voor dat kunstenaars comfortabel kunnen werken in hun atelier. Hiervoor steek je zelf de handen uit de mouwen, stuur je aannemers aan of werk je samen met de kunstenaars in het gebouw.

Je staat samen met het team in voor de organisatie, opvolging en administratieve ondersteuning van:

  • de jaarlijkse onderhoudswerken aan oa. verwarmingsinstallaties, brandblusapparaten, noodverlichtingen, … door externe aannemers en interne klusjesman,
  • herstellingswerken: van aanspreekpunt voor kunstenaars tot het (laten) uitvoeren van herstellingen, en waar nodig opvragen en vergelijken van offertes van aannemers, 
  • kleine klussen in de gebouwen en ateliers; dit doe je zoveel mogelijk zelf. 
  • dagelijks beheer van de gebouwen: bijvoorbeeld noteren van maandelijkse meterstanden om zo tijdig lekken of problemen te detecteren en op te lossen

 

JIJ

De volgende twee eigenschappen zijn voor ons de allerbelangrijkste: communicatief en hands-on mentaliteit. Je hebt een doenersmentaliteit en voelt je goed in een ondersteunende rol. Je denkt in oplossingen en zet graag de puntjes op de i. Je bent goed georganiseerd, plant vooruit en houdt moeiteloos een heleboel bordjes in de lucht. Je denkt na over zinvolle en duurzame ingrepen in het kader van tijdelijke invulling en gebouwen met belangrijke erfgoedwaarde.

Je bent flexibel en pas tevreden als de kunstenaars in ideale omstandigheden kunnen werken.

 

HET AANBOD

We bieden:

  • een gevarieerde werkomgeving
  • voldoende autonomie en flexibiliteit in het organiseren van je werk zodat het combineerbaar is met je eigen (bijvoorbeeld artistieke) praktijk of andere beroepsactiviteit
  • Via contract via uitzendkantoor of op zelfstandige basis voorzien we dat je gemiddeld 4 uur per week bezig zal zijn. Tijdens sommige periodes kan dit ook meer zijn, bijvoorbeeld bij de ingebruikname van een nieuw pand.

We zoeken:

  • een gemotiveerde nieuwe collega
  • die zich minstens een halve dag per week vrij kan maken 
  • en op korte termijn kan starten

De selectie gebeurt op basis van competenties, ongeacht afkomst, leeftijd of gender. 

 

INTERESSE

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar info@nucleo.be voor 24 juni 2022.

De preselectie zal hoofdzakelijk gebeuren op basis van de motivatiebrief. Daarin dagen we je uit op één A4 jouw verhaal te vertellen en ons te overtuigen dat jij bent wie we zoeken. Verdere inlichtingen kunnen enkel per mail opgevraagd worden op bovenvermeld e-mailadres. Gelieve steeds jouw e-mailadres en mobiel nummer te noteren als je ons een vraag tot inlichting toestuurt.