UFO Public Programme #3: FOR ARTISTS — VOLZET

Ben jij beeldend kunstenaar? Schrijf je in (VOLZET) en ga op 20 oktober in gesprek met internationale curatoren over de kansen voor internationale (net)werking voor kunstenaars en professionals.
☛ 20/10/2022 — 18:00-20:00 @ Kunsthal Gent
VOLZET
 
NUCLEO bestaat 20 jaar! Dat vieren we dit jaar met verschillende activiteiten. In deze reeks feestmomenten presenteren we UFO PUBLIC PROGRAMME #3.
 
Deze ontmoeting kadert in het het internationale bezoekersprogramma UFO #3 dat wordt georganiseerd door Kunstenpunt en UFO, het platform van kunstenaarsateliers in Vlaanderen en Brussel. Het programma laat internationale professionals kennismaken met ondersteunings- en ontwikkelingsvormen voor kunstenaars in Vlaanderen.
 
Elke gastcurator geeft een presentatie over zijn/haar/hen organisatie, waarna we in kleinere groepjes in hun kennis en netwerk duiken. Alle gesprekken vinden plaats in het Engels.
 
Onze gasten komen uit verschillende delen van Europa en zijn vanuit hun positie als kunstenaar of curator nauw betrokken bij de ondersteuning van kunstenaars:
 

☛ Ontdek meer over de deelnemende curatoren en organisaties op www.platform-ufo.be

Facebook event

Het overkoepelend UFO programma wordt opgezet door de UFO partners MORPHO (Antwerpen), VONK (Hasselt & Genk), NUCLEO (Gent), Cas-co (Leuven), De Tank (Brugge), Level Five (Brussel) en Kunstenpunt. Deze derde editie is een initiatief van NUCLEO en De Tank, ondersteund door Kunstenpunt.

Foto: Atelier Jan Vandeplancke, © Eveliene Deraedt