SUPPORT#2: SUPPORT STRUCTURES — INFO-MOMENT

Dinsdag 12 & 19 oktober,
10:30 - 12:30

Lazy River Workspace
Stadhuissteeg 5
9000 Gent

di 12 - di 19.10.2021

In oktober starten we een nieuw SUPPORT traject. Tien weken lang werkt een groep startende kunstenaars samen met SUPPORTERS om zich te laten inspireren bij het uitbouwen van hun artistieke praktijk en om te onderzoeken hoe ze elkaar daarbij kunnen ondersteunen.

Voor wie? We mikken op een groep van 10 mensen: “nieuwe” kunstenaars met een professionele oriëntatie, al dan niet met een atelier bij NUCLEO. En: we zoeken ook ‘aspirant supporters’ (kunsthistorici, organisatoren, … ) om deel uit te maken van de groep. Je bent ofwel recent afgestudeerd, ofwel nog niet zo lang in Gent, en hebt veel zin om nieuwe connecties te maken en support structures op te bouwen.

Dit keer niet met een open call: we starten met een aantal info-momenten om uitleg geven over het programma en waar jij je vragen op tafel kunt leggen. Vervolgens organiseren we een “self-jury” en krijg je de kans om de groep mee samen te stellen. Hoe dat werkt?

Spring alvast binnen in de Lazy River Workspace op dinsdag 12 en dinsdag 19 oktober voor meer informatie en uitleg! Of mail naar danielle@nucleo.be.